Belediyeler ve Belediye Şirketlerine Yönelik Ücretsiz KVKK Semineri-2

Bir önceki web seminerimize gelen yoğun talep üzerine somut cezalar ve sorumlular konusunda ayrıntılı bilgi verilecektir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Belediyeler ve Belediye Şirketlerine Yönelik düzenleyeceğimiz bu önemli semineri kaçırmayın!

Belediyeler ve Belediye Şirketlerine Yönelik Ücretsiz KVKK Semineri-2

Bir önceki web seminerimize gelen yoğun talep üzerine somut cezalar ve sorumlular konusunda ayrıntılı bilgi verilecektir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Belediyeler ve Belediye Şirketlerine Yönelik düzenleyeceğimiz bu önemli semineri kaçırmayın!
 

30.10.2020 Cuma,  Saat 10:30-11:45 (1 saat 15 dk)

Kamutech KVKK Temel Eğitimi-2 (Belediyeler ve Belediye Şirketlerine Özel)
 
Web seminerine katılma bağlantısı
 

Online seminere kayıt ve katılım için yardım dokümanını inceleyiniz.


Konu Başlıkları :

  • Belediyeler ve Belediye Şirketleri Açısından Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Nasıl Uygulanacaktır? Kanunun Uygulanması Açısından Sorumlu Kişi Kimdir?
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanununa Göre Cezai Yaptırımlar Nelerdir? Türk Ceza Hukukunda Kişisel Verilerin Korunması Nasıl Olmaktadır?
  • Kanuna Aykırılık Teşkil Eden Durumlara İlişkin Somut KVKK Kurul Kararları, Yaşanmış İhlaller, Kararların Değerlendirilmesi…
  • KVKK İşlem ve Süreçlerinin Kamutech e-KVKK Yazılımı Üzerinden Uygulamalı Olarak Anlatımı

Seminer hakkında detaylı bilgi için:

(312) 484 31 00 veya info@kamutech.com adresinden bize ulaşabilirsiniz

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2022, 15:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Best Dating App
Best Dating App - 4 ay Önce

A secret weapon for anyone who needs content. I don’t need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, it’s nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least that’s what I thought until I came across Article Forge... Built by a team of AI researchers from MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an artificial intelligence (AI) powered content writer that uses deep learning models to write entire articles about any topic in less than 60 seconds. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content. I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a completearticle in less than 60 seconds! https://stanford.io/3G7Hfmp

SIRADAKİ HABER